HOME

HET BEDRIJF

COLLECTIES

NIEUWS

VERKOOPSGEBIEDEN

CONTACT

HET BEDRIJF

CARODEL NV werd in 1986 door Dhr. Bernard Van Lancker opgericht. Ons bedrijft telt momenteel een 40-tal medewerkers is actief in de ontwikkeling, productie, import en verkoop van private label & merken collecties in baby- en kinderkledij in het prijsbewuste segment.

In de loop der jaren hebben de modieuze collecties van CARODEL een sterke reputatie opgebouwd bij gerenommeerde Europese grootwinkelbedrijven, filiaalbedrijven, warenhuisketens, inkoopcombinaties, textielspeciaalzaken en groothandels.

Naast de private label collecties die wij voor deze vooraanstaande klanten ontwikkelen, brengen wij sinds enkele jaren onze collecties op de markt onder de merknaam KNOT SO BAD ģ. Verder worden er voor diverse klanten collecties 100% "op maat" gemaakt.

   
Op basis van internationale trends in kleur, stoffen en stylisme ontwerpt ons Styling team van 10 personen twee keer per jaar commerciŽle collecties die de actuele mode weerspiegelen. Een collectie bestaat elk seizoen uit ongeveer 1200 modellen, gaande van basisartikelen tot volledig uitgewerkte thema's.
   
Onze kledij wordt nagenoeg volledig in het Verre Oosten geproduceerd. De follow-up van onze fabrikanten gebeurt door de agenten in onze lokale kantoren in het land van oorsprong. Zij volgen de orders van bij ontvangst doorheen het productieproces tot aan de eindinspectie en verscheping. Onze mensen in het land van oorsprong staan dagelijks in contact met onze Kwaliteitscontroleafdeling in Ronse. Deze afdeling staat in voor de opvolging, ondersteuning en controle van de productie en kwaliteit, volgens Europese maatstaven.
   
Dankzij ons logistiek magazijn van 10.000m2 is er een snelle en efficiŽnte doorstroming van inkomende en uitgaande goederen. Een grote flexibiliteit zorgt ervoor dat de goederen correct verpakt volgens de wens van de klant aangeleverd kunnen worden.